Om Oss

Hvorfor velge økologiske vaskemiddel? 

 

Jeg har vel fem års erfaring med eget rengjøringsfirma, og jeg vasker og rydder mellom fem og seks timer i døgnet. Så dette kan jeg gjennom egen erfaring. Jeg har selvsagt brukt rengjøringsprodukter, som selges i dagligvarebutikker. Etter ett års arbeid, la jeg merke til at jeg fikk problemer med hoste og allergiske utslett i ansiktet og på halsen. Hendene ble rødflammete, og jeg følte et generelt ubehag. Dette var spesielt etter rengjøring av dusjer og baderom, altså lukkede rom med dårlig tilgang på frisk luft. Kroppen min tålte ikke lenger jobben min. Jeg begynte derfor å se meg om etter alternativer. Ved å fjerne støvmidd, forgiftet jeg rett og slett meg selv. I tillegg til mine klienter, deres barn og kjæledyr.

Jeg kan ikke skade og hjelpe samtidig. Jeg begynte å kjøpe og prøve ut organiske, miljøvennlige vaskemidler, til sammen åtte ulike merker. Jeg mener jeg nå har funnet frem til de midlene som fungerer best. Så kjære forbruker, jeg anbefaler å bruke grønne, miljøvennlige rengøringsprodukter. Disse er gode for deg, dine barn og kjæledyr – for helsen til hele din familie.

Når du kjøper rengjøringsprodukter, ikke ta hensyn til fargen på emballasjen og pris. Det viktigste er tabellen som informerer om innholdet.  

Hvis dette hjelper noen, så er det allerede noe …

 … Lær av mine feil.

 

Click here to change this text